Bonias 2001 Kft.

Rendelés

Tel.: +36 70 382 3816
E-mail: info@bonitas2001.hu

Cégünkről

A kezdet

Kedves leendő partnerünk a Bonitas2001 Kft. egy piaci rést felfedezve 2001-től foglalkozik zöldség-gyümölcs és egyéb szárazáru beszerzési feladatokkal. Cégünk hamar kiterjesztette a tevékenységét a teljes körű ellátás irányába és ma már nagy szállodák és minőségi éttermek legfőbb beszállítója, miközben fő profilját továbbra is a minőségi zöldséggyümölcs ellátás teszi ki. Megrendelőinknek garantáljuk a legjobb kiszervezési lehetőséget és a legmagasabb színvonalú kiszolgálást.

Háttér

Cégünk kellőképpen tőkeerős magyar cég, magyar termékekkel. Képesek vagyunk stabil szolgáltatást nyújtani, ütőképes kis csapattal a vevők igényeihez igazodva, rendelkezésre állni.

A jövő

Célunk, olyan partnerbázist létrehozni, amely egy egész térségnek képes lefedni a speciális igényeit és képes kiaknázni a magas szintű üzlet összekapcsolásból származó előnyöket, illetve azt megosztani a legjobb partnereivel. Dinamikus fejlődésünk annak köszönhető, hogy a zöldség-gyümölcs rendelésen kívül nem egyszerűen beszállítunk, hanem partneri együttműködést alakítunk ki, bármilyen különleges igényt is kielégítünk, ritkaságok, különlegességek beszerzésében majd 10 éves tapasztalattal állunk rendelkezésre.

Erősségünk

A Bonitas 2001 Kft. elsődleges fontosságúnak tekinti, hogy a legmagasabb szintű minőségi tanúsítványokkal támassza alá profi tevékenységét és ezt bemutassa partnereinek is, akik szintén büszkék lehetnek arra, hogy csakis kifogástalan beszállítóval dolgoztatnak. A partnereink is tovább kommunikálhatják a vevőik felé, hogy csakis kiváló minőségű alapanyagokat használnak, kiváló minőségű beszállítóktól. Ezen dokumentumokat megfelelő formában prezentálva átadjuk a partnereinknek mellyel ők is presztízst és vevői elismerést válthatnak ki saját üzletükben.

Közel 2000 féle termék közül válogathat!

"Prémium kategóriájú szolgáltatást, prémium kategóriájú ügyfeleinknek!"

Amire büszkék vagyunk!

 

Innovatív menedzsment

A cégvezetés fiatal, dinamikus, kreatív szellemiségű vezetőkből áll, akik szívvel, lélekkel csinálják azt a munkát, amit a cégben megvalósítanak. Saját gyerekként kezelik a cégüket és messzemenőkig hisznek benne, hiszen a céget is ők hozták létre, rögtön amikor felismerték a kínálkozó lehetőséget. Ez fontos a dolgozók számára is, hiszen ez stabil, perspektivikus megélhetést biztosít számukra. Nem kell attól tartaniuk, hogy a vezetőség nem tesz meg mindent a cég fejlődéséért. A vezetők a jó gazda szemével keresik a javítási lehetőségeket, elhárítják a felmerült gondokat. Fontos számukra a fejlődés és minden eszközt igénybe vesznek ehhez például külső partnereket is bevonnak a fejlődésbe. A dolgozók biztosak lehetnek benne, hogy vezetőik nehéz helyzetekben is meg fognak tenni mindent cégükért, folyamatosan keresik az új megoldások előnyeit, innoválnak és törekszenek arra, hogy mindig a versenytársak előtt járjanak egy lépéssel.

Jó minőség

A Bonitas 2001 Kft. elsősorban arra törekszik, hogy versenytársainál jobb minőségű termékekkel szolgálja ki partnereit. Gondosan válogatja ki a piacon azokat a termékeket, melyeket vevői számára beszerez, beszerzési forrásait folyamatosan monitorozza, és a nem megfelelő minőségű terméket nyújtó forrásoktól azonnal megválik. Sokszor partnerei igényeinek kielégítése érdekében felkutatja a legjobb beszerzési forrást, akár közvetlenül a termelővel is megállapodik. A Bonitas 2001 Kft.- nek fontos, hogy a lehető legolcsóbban szerezze meg a partnernek a kívánt minőséget és a szállítást is úgy oldja meg, hogy az áru kifogástalan minőségben, frissen kerüljön a partnerhez. A Bonitas 2001 Kft. mindig ragyogóan tiszta kocsikkal, sérülés mentes rakodási rendszerrel, szennyeződés mentesen, gyorsan szállít, úgy hogy a sérülékeny termékek hőmérsékletére és páratartalmára is maximálisan odafigyelnek (nyáron hűtve, télen fűtve) történik a szállítás. A jó minőséget az is jelenti, hogy mind a száraz áruból, mind a zöldség gyümölcsből a Bonitas 2001 munkatársai széleskörű és több év alatt felhalmozódott tapasztalataikkal segítenek partnereik számára, hogy milyen termékeket nem érdemes megvenni, vagy mekkora kiszerelésben a leggazdaságosabb azt beszerezmi.

Nálunk a minőség jelszavai:

  • tisztán
  • frissen
  • épen
  • szépen
  • gyorsan
  • olcsón
  • rugalmasan, széles választékban
  • a legfrissebb információkkal segítve

Rugalmasság

A Bonitas 2001 Kft. célja, hogy versenytársainál rugalmasabban oldja meg vevői problémáit. A Bonitas 2001 Kft. szeretné, ha vevőivel igazi partnerségi együttműködést tudna kialakítani, ami számtalan előnnyel bír vevői számára. Ha valaki partneri együttműködést köt a Bonitas 2001 Kft.-vel, akkor rengeteg lehetősége van, hogy rendeléseit rugalmasabbá tegye és kihasználja az együttműködés valódi előnyeit.

Szállodai referencia

A Bonitas 2001 Kft. kiváló referenciákkal rendelkezik a legmagasabb minőségi elvárásokkal bíró szállodai megrendelők terén. Budapest legnevesebb és legnagyobb szállodáinak nyújtunk évek óta megbízható, magas igényű szolgáltatást. A minőségi étterem vezetőknek nagyon fontos a magas kiszolgálási színvonal, amelyet stabilan nyújtunk partnereinknek, rendelkezünk azzal a tapasztalattal és tudással, amivel ki tudjuk elégíteni a legösszetettebb igényeket is. Óriási választékunkkal, profi beszerzési szaktudásunkkal állunk rendelkezésre. Szállodai partnereink, akik már kipróbálták az együttműködést velünk, visszatérően újra és újra megrendelik szolgáltatásunkat, ami számukra is garancia. Büszkék vagyunk arra, hogy a beszállító minősítések során rendre kivalló minősítéseket kapunk.

A vevőkör jó véleménye

A Bonitas 2001 Kft. vevői elégedettek a szolgáltatásainkkal, melyet folyamatosan monitorozunk és folyamatosan fejlesztünk. A vevők jó véleménye nagyon fontos számunkra, hiszen kiemelt prémium szolgáltatást ajánlunk számukra. Fontos, hogy partnereink is belássák, hogy az emelt szintű szolgáltatás megéri nekik, hiszen saját üzletük is sokkal jobban teljesít általa és számtalan veszteséget tudunk együttes erőfeszítéssel elkerülni.

Tanúsítványok, szakhatósági bizonyítványok

A Bonitas 2001 Kft. elsődleges fontosságúnak tekinti, hogy a legmagasabb szintű minőségi tanúsítványokkal támassza alá profi tevékenységét és ezt bemutassa partnereinek is, akik szintén büszkék lehetnek arra, hogy csakis kifogástalan beszállítóval dolgoztatnak. A partnereink számára sem érdektelen, sőt ők is tovább kommunikálhatják a vevőik felé, hogy csakis kiváló minőségű alapanyagokat használnak, kiváló minőségű beszállítóktól. Azzal hogy megfelelő formában prezentálva átadjuk a partnereinknek a beszállítói minősítéseinket, ezzel ők is presztízst és vevői elismerést teremthetnek saját üzletükben, tovább javítva eredményességüket. Tanúsítványaink a következők:

- HACCP rendszer bevezetési és felülvizsgálati tanúsítvány (2010)

- MSZ EN ISO 9001:2009 minőségtanúsítvány

- SGS Hungary Laboratóriumi rendszeres bakteriológiai jelentés

- ACCOR Szállodalánc kizárólagos beszállítói címének elnyerése (2010)

Jó és tiszta gépjárműpark

A Bonitas 2001 Kft. korszerű és kifogástalan műszaki állapotú járműparkkal rendelkezik. A gépjárművezetők személyesen felelnek a járművek tisztaságáért, melyről napi tisztítási naplót vezetnek, valamint gondoskodnak róla, hogy az autók rendszeresen részt vegyenek a járműtakarítással megbízott alvállalkozó vegyszeres tisztítási programjain. A tiszta járművek elengedhetetlenek a gyorsan romlandó termékek minőségromlás nélküli és fertőzésmentes szállításához. Gépjárművein olyan rendszeres bakteriológiai vizsgálaton esnek át, ami biztosítja a legmagasabb csíramentes minőségkategóriát.