Bonias 2001 Kft.

Rendelés

Tel.: +36 70 382 3816
E-mail: info@bonitas2001.hu

Nyújtott szolgáltatásaink

Ügyfeleinknek teljes körű, rugalmas szolgáltatást nyújtunk. Rendelkezünk partnerségi programmal és különböző kedvezmény rendszerekkel. Szolgáltatásaink a következők:

Zöldség, gyümölcs beszállítás

Zöldség, gyümölcs beszállítás. Előző nap 15.00-tól 19.00-ig telefonon, vagy e-mailen várjuk rendeléseiket. A rendeléseket másnap hajnalban frissen beszerzett termékekből elégítjük ki. A termékeket a legrövidebb útvonalon szortírozva, egységes göngyölegben, ellenőrzött szállítási körülmények között és gondos kipakolással juttatjuk el az ön által megadott készlet feltöltési helyre.

Logisztika

Ésszerűsített logisztikai szolgáltatást nyújtunk a partnerségi programunkban résztvevők számára. Adott feltételek között vállaljuk az termékek felhasználási vagy feldolgozási helyre történő bepakolását megegyezés szerint. Ezzel rakodási, átvételi és meózási idő takarítható meg, aminek az élőmunka ideje és költsége felesleges pénzkidobás a vendéglátással foglalkozók számára. Hasonlón jó gyakorlatot tudunk ajánlani beszerzési járat egyesítés és megosztott szállítási kapacitás terén, melynek költségelőnyeit partnereink is élvezhetik.

Rugalmassági szolgáltatás

Rugalmassági szolgáltatást nyújtunk, azaz ha partnerünknél váratlan és előre nem kalkulált igények keletkeznek, akkor kedvező feltételek mellett nyújtunk pótbeszállítási, vagy rendkívüli szállítási szolgáltatást. Kiemelt partnereinknek akár pótlólagos felár nélkül is.

Száraztermék szolgáltatás

Száraztermék szolgáltatásunk lehetővé teszi partnereink számára, hogy az egyéb élelmiszeripari és nem csak élelmiszeripari beszerzési igényeit is gyorsan és költséghatékonyan megoldjuk. A beszerzési helyek folyamatos monitorozása lehetővé teszi számunkra a felmerült pillanatnyi igények hatékony, gyors kielégítését.

Kapcsolatrendszer és információs szolgáltatás

Kapcsolatrendszer és információs szolgáltatás. Ügyfeleink élvezhetik azt az előnyt, hogy kiterjedt üzleti kapcsolatrendszereink a versenytársainknál előnyösebb beszerzési pozíciókat nyújtanak, melyet partnereink számára is elérhetővé teszünk. Megfelelő információkkal rendelkezünk különleges és speciális beszerzési igények kielégítését illetően is.

Partnerségi program

Partnerségi programot ajánlunk. Számos együttműködési előnyt, kedvezményt kínálunk, melyet összefoglalva partnerségi programnak nevezünk.

Tanusítványok

ISO 9001:2009

MSZ EN ISO 9001:2009 minőségtanúsítvány
Letölthető dokumentum

SGS Hungary

SGS Hungary Laboratóriumi rendszeres bakteriológiai jelentés
Letölthető dokumentum

ACCOR kizárólagos beszállító

ACCOR Szállodalánc kizárólagos beszállítói címének elnyerése (2009,2010,2011)